اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

      
جمعه 11 فروردين 1402 - 31 March 2023
شناسه خبر: 604
تاریخ خبر: 1393/9/12
ساعت: 11:24
دكتر جهانگيري در افتتاحيه دهمين اجلاس وزراي اطلاع رساني کشورهاي اسلامي:

نگذاريم چهره اسلام رحماني به نام دين قرباني جديد افراطي گري شود

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه تروريسم و افراطي گري يکي از مهمترين چالشهاي پيش روي جهان اسلام است كه دين، مذهب، مليت و قوميت نمي شناسد، گفت: همه ما مسئوليم که نگذاريم چهره اسلام رحماني به نام دين قرباني جديد افراطي گري شود.

دكتر اسحاق جهانگيري پيش از ظهر امروز(چهارشنبه) در افتتاحيه دهمين اجلاس وزراي اطلاع رساني کشورهاي اسلامي كه در هتل آزادي تهران برگزار شد، تصريح كرد: امروز اقدامات خشونت بار گروه تروريستي داعش عليه مسلمانان شيعي و سني و نيز پيروان ديگر اديان و قوميت‌ها، جهان انساني را آزرده است و سوءاستفاده آنها از رسانه‌ها و فن‌آوريهاي مدرن اطلاعاتي براي تبليغ و توجيه اقدامات غيرانساني خود، مسئوليتهاي ما را در اين حوزه مضاعف کرده است.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به تلاشهاي گسترده و متنوع برخي رسانه‌هاي غربي براي پيشبرد هرچه بيشتر پروژه اسلام هراسي، خاطرنشان كرد: اقدامات خشونت باري که گروههاي تروريستي تحت لواي اسلام مرتکب مي شوند بصورت گسترده توسط اين رسانه‌ها در جهت تقويت اسلام هراسي منتشر شده و مورد سوء استفاده قرار مي گيرند.
دكتر جهانگيري گفت: ادامه شکاف عميق اطلاع رساني در حوزه رسانه‌هاي ديجيتال و سلطه رسانه‌هاي غربي در زمينه‌هاي مختلف نيز اسلام هراسي را تقويت مي کند و جهان اسلام بايستي براي کاهش شکاف رسانه‌اي و اطلاعاتي در بهره برداري فزاينده از فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي، بسيار مبتکرانه، متحد و پيشرو عمل کند.
معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه خشونت گرايان و تروريست ها تصويري وارونه از اسلام ارائه ميكنند، تصريح كرد: آنها حتي توانسته اند با دستيابي به آخرين فناوريهاي اطلاع رساني، "خشونت و افراطي‌گري "را رسانه‌اي كنند و با رژيم صهيونيستي و افراطيگرايان غربي هم صدا شوند و به "اسلام هراسي"در جهان كنوني دامن بزنند.
دكتر جهانگيري تاكيد كرد: بر مسلمانان است كه براي خلق جهاني عاري از خشونت و افراط فراتر از هرگونه تفاوت مذهبي، زباني، ملي و قومي تلاش كنند و "جهان اسلام عاري از خشونت و افراط" لازمه ورود به اين جهان است.
وي با تاكيد بر اينكه ظرفيت‌هاي موثر و راهبردي رسانه ها به منظور زدودن سوء تعبيرها و ارائه تصويري صحيح از اسلام و ارزش‌ها و اصول متعالي آن، بايستي به خوبي مورد بهره برداري قرار گيرد، افزود: ما به عنوان بخش مهمي از خانواده بين المللي از يكسو داراي توانمندي هاي چشمگير مادي و معنوي هستيم و از سوي ديگر با تهديدها و مخاطرات جديدي در اين عصر رو به رو شده ايم كه مسئوليت مشترك ما يافتن پاسخ هاي تازه به مسايل تازه است.
معاون اول رييس جمهور از فقدان دسترسي به اطلاعات و دانش به عنوان عاملي براي حاشيه نشيني و محروميت جوامع اسلامي و مانع مشاركت آنها در فرايند تصميم گيري و توسعه ياد كرد و گفت: همه ما بايد نگران افزايش نابرابريها در توسعه زيرساختها و دسترسي و استفاده از فناوريهاي ارتباطات و رسانه هاي جديد باشيم.
دكتر جهانگيري ادامه داد: بايد هدف ما تبديل شكافهاي ديجيتالي و رسانه اي به فرصتهاي ديجيتالي و رسانهاي از طريق همبستگيهاي ديجيتالي و رسانه اي باشد.
معاون اول رييس جمهور در ادامه تصريح كرد: سازمان همكاري اسلامي با الهام از اهداف عاليه خود که مبتني بر تحکيم وحدت، وفاق و همبستگي ميان کشورهاي اسلامي و مسلمين جهان است، ميتواند نقش مهم و شايسته‌اي در پاسخ به چالشهاي فعلي ايفا نمايد.
وي با بيان اينكه انتظار مي‌رود سازمان فعالانه تر از گذشته نگرانيها و منافع امت اسلامي را در سطح بين المللي مطرح و دنبال نمايد افزود: جمهوري اسلامي ايران بعنوان يکي از اعضاي فعال سازمان، در همکاري با ساير اعضا، متعهد به کمک در اين اقدام مهم است.

r_rsar
اخبار برگزيده