اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

      
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 29 May 2023
شناسه خبر: 282
تاریخ خبر: 1393/2/14
ساعت: 09:21
دكتر جهانگيري:

نخبگان وانديشمندان بايد كتابخانه ملي را خانه خود بدانند

معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر لزوم حل مشكلات و كاستي هاي موجود در سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گفت: شرايط كتابخانه ملي بايد به گونه اي باشد كه فرهيختگان، نخبگان و انديشمندان كشور اين كتابخانه را خانه خود بدانند وحس كنند مي توانند ارتباط مطلوبي با اين مكان داشته باشند.

دكتر اسحاق جهانگيري عصر شنبه پس از بازديد از بخشهاي مختلف سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران در نشستي با حضور معاونين و مديران اين سازمان با اشاره به گزارشهاي ارائه شده مبني بر اينكه به دليل عدم حمايت دولتهاي گذشته روند تكميل زيرساختهاي سازمان از سال 84 متوقف شده افزود: اوج درآمدهاي كشور در سال 84 و پس از آن بوده و ميزان اين درآمدها در تاريخ كشور بي‌سابقه است اما جاي تاسف است كه شنيده مي شود كمك به اين گونه موضوعات فرهنگي متوقف شده است.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به مشكلات مطرح شده ازسوي مسئولين سازمان خاطرنشان كرد: دولت براي رفع اين مشكلات اهتمام ويژه دارد و درصورت نياز به همكاري وزارتخانه‌ها و ساير دستگاه‌هاي اجرايي، بخشنامه‌هاي لازم را ابلاغ خواهدكرد.
دكتر جهانگيري افزود: بايد مشكلات و كاستي ها مشخص شود و ميزان منابع و اعتبارات مورد نياز به طور دقيق معلوم گردد تا بتوان براي آن راهكاري پيدا كرد.
معاون اول رييس جمهور سازمان اسناد وكتابخانه ملي را يكي از اصلي ترين مراكز نگهداري كتاب و اسناد كشور توصيف كرد وگفت: دولت تدبير واميد عزم واراده اي جدي در جهت حمايت از اين سازمان دارد.
در اين نشست سيدرضا صالحي اميري رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گزارشي از شرايط و وضعيت فعلي سازمان ارايه كرد و با اشاره به برخي مشكلات موجود خواستار امكان جذب نيروي انساني كارآمد و حمايت بيش از پيش دولت از سازمان شد.
معاون ارشد سازمان نيز در اين جلسه با بيان اينكه كتابخانه هاي ملي و مراكز آرشيو در تمام دنيا به عنوان مظهر ملي محسوب مي‌شوند خواستار توجه بيشتر به اين سازمان شد و افزود: زيرساختهاي فناورانه در اين سازمان تا سال 84 به روز بود كه متاسفانه از آن سال به بعد متوقف شد و مشكلاتي را براي سازمان ايجاد كرده است.
وي با اشاره به برخي پروژه هاي ملي همچون طرح جامع اتوماسيون اداري براي ساماندهي اسناد الكترونيك خاطر نشان كرد: سازمان در حال حاضر در اين بخشها با مشكل روبروست و نگراني‌هايي را براي نگهداري اسناد ايجاد كرده است.
معاون كتابخانه، معاون اسناد و معاون پشتيباني نيز هركدام در سخناني به بيان ديدگاه ها و مشكلات پرداختند و دغدغه هاي موجود در سازمان را مطرح كردند.

r_rsar
اخبار برگزيده