دکتر اسحاق جهانگيري عصر امروز (شنبه) در همايش کارگر، سلامت و تامين اجتماعي که در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: دولت اجازه نخواهد داد در اداره امور روشهايي در پيش گرفته شود که وقت مديران به مسائل بيهوده و حاشيهاي تلف شود.
وي افزود: امروز ديگر فرصت اشتباه و پرداختن به موضوعات فرعي و حاشيهاي را نداريم و بايد همه تلاش خود را براي حل مشکلات و مسائل کشور بكار بگيريم.
معاون اول رئيس جمهور اظهار اميدواري کرد دردولت تدبير و اميد روز به روز شاهد اتفاقات خوب و ارائه طرحهاي نو در بخش کارگري و رفاه اجتماعي باشيم.
دکتر جهانگيري ضمن تبريک هفته کارگر، با اشاره به اهميت جامعه کارگري در اسلام خاطرنشان کرد: در دين مبين اسلام و در آموزه هاي ديني کارگر و قشر زحمتکش توليدکننده از جايگاه والايي برخوردار است.
معاون اول رئيس جمهور در ادامه با اشاره به محدوديتها و فشارهاي اقتصادي پس از انقلاب اسلامي تصريح کرد: در اين 35 سال جامعه کارگري بيش از ديگران متحمل فشارهاي اقتصادي بود و در عين حال قويترين پشتوانه براي نظام جمهوري اسلامي نيز همين مجموعههاي کارگري بودند که هيچ گاه در دفاع از انقلاب اسلامي ترديد به خود راه ندادهاند.
وي اظهار اميدواري کرد نظام جمهوري اسلامي بتواند به خواستههاي به حق جامعه کارگري جامه عمل پوشانده و مشکلات و گرههاي زندگي اين قشر زحمتکش را حل کند.
دکتر جهانگيري با بيان اينکه توسعه پايدار جز از طريق سلامت آحاد جامعه محقق نميشود اظهار داشت: سلامت جامعه نيز جز با مشارکت مردم و دستگاههاي مختلف تحقق نمييابد و اگر بخواهيم کشور را به سمت تعالي و پيشرفت هدايت کنيم بايد به طور جدي به موضوع سلامت جامعه بپردازيم.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به منابعي كه از بودجه و طرح هدفمندسازي يارانهها به موضوع سلامت و درمان اختصاص يافته است گفت: با برنامهريزي و ساز و کارهايي که دولت طراحي کرده است اميدواريم در سال 93 بخش قابل توجهي از دغدغههاي مردم را به خصوص در بخش هزينههاي درماني مرتفع نماييم.
دکتر جهانگيري در ادامه جامعه کارگري را مهمترين سرمايه بنگاههاي اقتصادي توصيف کرد و افزود: يکي از سياستهايي که به دنبال سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي در دستور کار دولت قرار گرفته اين است که بخش توليد در سال 93 از رکود خارج شود چرا که امروز شاهد آن هستيم که فعاليت برخي بنگاههاي توليدي متوقف شده و برخي نيز با ظرفيت پايين کار ميکنند.
معاون اول رئيس جمهور ادامه داد: کشوري که هر سال منابع هنگفتي از درآمدهاي نفتي در اختيار دارد ميتواند اين منابع را در خدمت بخش توليد قرار دهد و دولت نيز در اين راستا برنامههاي اقتصادي مناسبي طراحي کرده که اميد است بتوانيم اين برنامهها را اجرا کنيم.
وي با اشاره به اينکه عدهاي خواسته يا ناخواسته تلاش ميکنند دولت را وارد مسائل حاشيهاي و موضوعات بيحاصل کنند افزود: رئيس جمهور عزيز جناب آقاي دکتر روحاني به عنوان يک انسان مجرب، دانشمند و علاقمند به حل مسائل، با مردم پيمان بسته که موانع و مشکلات را مرتفع کند.
دكتر جهانگيري اضافه كرد: در ميان اين افراد که تلاش ميکنند دولت را وارد حاشيه کنند عدهاي که به ظاهر خيرخواه هستند اين انتقاد را به دولت وارد ميکنند که چرا دولت شعار نميدهد اما بايد به آنها يادآور شويم که نتيجه شعار را در گذشته مشاهده کردهايم.
وي با بيان اينکه رئيس جمهور سوگند خورده که عقل و تدبير خود را به کار بيندازد و مسائل کشور را به پيش ببرد خاطرنشان کرد: در همين راستا تيم مذاکره کننده هستهاي با قدرت و در چارچوب سياستهاي مقام معظم رهبري وارد مذاکره شده و به دنبال تثبيت حق و حقوق ملت ايران هستند و تاکنون شاهد آن بودهايم که بنيان تحريمها يکي پس از ديگري از هم پاشيده شده است.
وي ادامه داد: در اين مقطع حتي يک تحريم جديد عليه کشور وضع نشده و در زمينه فروش منابع نفتي و تامين مواد اوليه کارخانجات توليدي نيز گره ها تا حدي باز شده است.
معاون اول رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه رئيس جمهور به همراه تيم سياسي و اقتصادي خود در حال تدبير براي ثبات و آرامش کشور است گفت: يکي از سازمانهايي که ميتواند ملاک ارزيابي و مقايسه عملکرد و مديريت دولت تدبير و اميد با دولت گذشته باشد سازمان تامين اجتماعي است که شاهد بوديم يک فقره چک به مبلغ 17 هزار ميليارد تومان از سوي اين سازمان در اختيار يک فرد قرار گرفت که البته هم اکنون در زندان است و اگر با سرعت به اين موضوع رسيدگي نميشد معلوم نبود سرنوشت اين منابع چه ميشد.
دکتر جهانگيري در بخش ديگري از سخنان خود موضوع خروج از رکود را از سياستهاي اصلي دولت در سال 93 عنوان کرد و افزود: دولت به دنبال آن است که موانع پيش روي بخش توليد و صادرات غيرنفتي را از ميان بردارد و زمينه ايجاد فرصتهاي شغلي در کشور را فراهم کند.
وي با تاکيد بر اينکه در سال جاري پروژههاي عمراني بايد از شتاب بيشتري برخوردار شوند گفت: بخشي از کارگران به دليل رکود اقتصادي و کاهش طرحهاي عمراني شغل خود را از دست دادهاند که انتظار ميرود با منابع خوبي که دولت براي طرحها و پروژههاي عمراني در سال 93 پيش بيني کرده شاهد رونق و شکوفايي اين بخش باشيم.
معاون اول رئيس جمهور با بيان اينكه دولت به دنبال افزايش سرمايهگذاري بخش خصوصي و سرمايهگذاري خارجي است تصريح کرد: دولت تدبير و اميد مصمم است اقتصاد كشور را با روشهاي علمي مديريت كند و اعتقاد دارد که بخش خصوصي بايد محور و مدار حرکت اقتصاد کشور باشد و بنگاههاي اقتصادي نيز بايد با مديريت عرضه و تقاضا به شکل مطلوب اداره شوند.